Bedrijfsfeesten in Barneveld | Restaurant De Babbel

Barneveld - Café restaurant
Volg ons op  

Bedrijfsfeesten

 

Uw evenement in De Babbel

De Babbel is gevestigd in Barneveld, centraal gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn op slechts vijf minuten rijden vanaf de A1. Hierdoor is het de ideale locatie voor al uw bedrijfsgelegenheden. Voor alle bedrijfsgerelateerde evenementen kunt u bij ons terecht.
 
Of het nu gaat om personeelsfeest, teambuilding evenement, een bedrijfsfeest met live muziek of een receptie: voor alles bent u bij ons aan het juiste adres. De Babbel is, met een maximale capaciteit van 350 personen, de meest geschikte feestlocatie in Midden-Nederland.
 
In ons sfeervolle restaurant behoort ook een feestelijk of zakelijk diner in stijl tot de mogelijkheden. Onze keuken- en restaurantbrigade maken uw diner tot een culinaire happening. Alles wordt hierbij aangepast naar uw wens. Voor een zakelijke lunch geldt hetzelfde: in overleg met de chefkok is werkelijk alles mogelijk.
 
Wilt u uw lunch of diner voorproeven? Dat kan; graag zelfs!  Vraag hiernaar bij onze bedrijfsleiding.
 
Mocht u nog vragen hebben: wij helpen altijd verder. Wij staan u graag te woord of ontvangen u op locatie. Zie voor meer gegevens de contactpagina.

 

BAS logo
Kijk voor meer informatie op onze Facebook pagina.
Alvast een offerte opvragen? Klik hier