Uw bruiloft bij Restaurant De Babbel Barneveld

Barneveld - Café restaurant
Volg ons op  

Bruiloft

 

Uw trouwdag vieren in De Babbel

Trouwen? U belooft heel wat... Wij ook!

De Babbel Barneveld beschikt over twee schitterende zalen waar na het plechtige gedeelte van uw bruiloft diners, recepties en feesten gegeven kunnen worden. De zalen zijn verschillend ingericht, zodat u en specifieke stijl en sfeer bij uw trouwdag kunt uitkiezen.

Franse gedeelte

De sfeer in deze zaal is klassiek. De stijl wordt gekenmerkt door de entourage uit de beginjaren van de negentiende eeuw. Voor een geanimeerd diner of uw receptie is deze zaal uitermate geschikt.

Engels gedeelte

In deze ‘bibliotheek’ voelt u zich direct thuis. Dit deel is namelijk ingericht in de typische Engelse stijl met authentieke chesterfields, velours gordijnen en uiteraard een kast vol literatuur. De butler voorziet u hier van uw drankjes. Graag serveren wij hier een ‘excellent’ diner voor u en uw gezelschap.

Terras

De Babbel heeft eveneens de beschikking over een schitterend aangelegd terras: het grootste van heel Barneveld. Bij mooi weer leent dit terras zich uitstekend voor een high tea, een toost met champagne of voor uw receptie. U kijkt vanuit ons terras uit op meerdere fonteinen.

Wij zijn voorzien van meerdere faciliteiten:

  • Verplaatsbaar podium
  • Spreekgestoelte
  • Lichtshow
  • Volledig geautomatiseerde luchtbehandeling (voor feest met vuurwerk)
  • Professionele geluidsinstallatie


Kortom: Bij de Babbel is uw evenement gegarandeerd een daverend succes! Wij beloven dat de mooiste dag van úw leven ook de mooiste dag uit het leven van uw gasten wordt.

Recepties

Bij binnenkomst wordt uw gezelschap ontvangen met koffie en gebak of champagne. De consumpties (met uitzondering van buitenlands gedestilleerde dranken) zijn onbeperkt: Glas bijna leeg? Glas vol! De gehanteerde prijzen zijn afhankelijk van de tijdsduur, het gekozen assortiment en de overige wensen van het bruidspaar.
Alle offertes worden op maat gemaakt.
 
 

BAS logo
Kijk voor meer informatie op onze Facebook pagina.
Alvast een offerte opvragen? Klik hier