Catering van Restaurant De Babbel Barneveld

Barneveld - Café restaurant
Volg ons op  

Catering

 

Catering van hapjes en buffetten

1. Dinerbuffet 3 gangen
2. Hollandse buffetten
3. Italiaanse buffetten
4. BBQ a la Carte buffet
5. Voorbeeld van de luxe hapjes

6. Biertjevoorthuis, tap met fusten bier

Voor de catering van hapjes, drankjes en buffetten gaat u uiteraard op zoek naar een partner die professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarbij is de kwaliteit van de producten en de verleende service uiteraard zeer belangrijk, maar ook de prijs van de catering doet er toe. Voor de perfecte verzorging tegen een scherpe prijs kiest u De Babbel Barneveld.
 
Wanneer u kiest voor catering van De Babbel, kiest u voor een onderneming met ruime ervaring in het verzorgen van evenementen. Koken doen wij met passie; onze koks hebben veel kennis van nationale én internationale specialiteiten.
 
U kunt de gehele catering (inclusief drankjes en personeel) door De Babbel laten verzorgen. Ook alleen de bezorging van buffetten en hapjes behoort tot de mogelijkheden. U heeft de keuze uit onder andere een Indonesisch buffet, een Mexicaanse variant, Sushi, een high tea of bijvoorbeeld een complete lunch op het werk.
 

Contact

U bent bij ons altijd aan het juiste adres, voor welke gelegenheid u ook gebruik wilt maken van onze diensten. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door middel van ons contactformulier.

 

BAS logo
Kijk voor meer informatie op onze Facebook pagina.
Alvast een offerte opvragen? Klik hier